Andematch og
generalforsamling
Formanden bød velkommen, hvorefter der blev sunget en velkomstsang. Bestyrelsen havde sørget for musikalsk ledsagelse. En lækker buffet blev indtaget og efter spisningen blev det store program påbegyndt. Halvårsresultaterne blev oplyst og kan ses på hjemmesiden, nyheder, årets score. Månedsvinderne blev også afgjort og kan ses under Månedsvinder. De øvrige vindere af dagens match samt nærmest flaget og vinder af pokalen kan ses ved at klikke videre herunder på Billedsider.

Erik Møller indledte beretningen med et udsagn om, at Mandagsseniorernes andet år må siges at have været en meget vellykket sæson, både hvad angår golf, vejr, udenbys matcher og socialt samvær. Vi har i år været 78 spillere mod 64 sidste år og vi har spillet 22 matcher på vor egen smukke bane, med et meget flot fremmøde. Formanden opfordrede medlemmerne til, hvis de ikke kunne spille en given dato, så at ringe straks og melde afbud til dem man skulle ha' spillet med og ikke vente til om søndagen. Ligeledes opfordrede formanden til at skærpe den regel, at når man har byttet scorekort, så er meningen også, at man skal tælle slag for den man fører scorekort for - og ikke blot spørge, nå' hva' fik du så?

Fortsættes på næste side

SPONSORER:
Scanpan - Danske Bank - Nordea Bank - Arbejdernes Landsbank - Matas - Fårup Betonindustri A/S - golftræner Mads Riis, vores egen træner Asbjørn og
In'Golf Restaurant.