Beretning 2008.

Formanden var desværre forhindret i at deltage i mødet og derfor forestod Geert bestyrelsens beretning. Formanden havde samtidig bedt om at sende en hilsen til deltagerne.

Golf: I år har vi i Mandagsseniorerne været 100 medlemmer mod 80 sidste år, vi har spillet 22 matcher på vor egen smukke bane, med et meget flot fremmøde.

Vi har været på 2 vellykket endagsture til Mariager Fjord og Kalø. Vi har desuden spillet jubilæumsmatch med Torsdagsseniorerne med 124 deltagere + Sparekassen Kronjylland med 70 deltagere.

Sommerturen gik i år til Nordvestjylland, hvor vi havde nogle fantastiske dage på henholdsvis Jammerbugten Golfklub og Sebber Kloster Golfklubs baner.

Alt i alt et rigtigt dejligt golf år med et godt klub- og socialt samvær.

RGK. Som I alle ved har der været nogle problemer med vor boldrende, som dog blev tilfredsstillende løst for i år.

Hvad der vil ske i 2009 ved vi ikke, derfor kære mandagsseniorer, er det af allerstørste vigtighed at i alle enten møder op på RGK´s generalforsamling den 20. november, eller hvis i er forhindret i at deltage, afgiver jeres fuldmagt til en som I kender, eller at I aflevere den til en af vores bestyrelsesmedlemmer, som så vil finde en som kan stemme for vor godkendelse, som klub i klubben.

Andematch og
generalforsamling
Resultatet af andematchen