Andeturnering og
generalforsamling

Sponsorer: Sallingsund turens præmier var sponsoreret af: Danske Bank - Nordea Bank - Arbejdernes Landsbank - Fårup Betonindustri A/S og Kurt.


Grenå: Mandag den 7. september drog 49 Mandagsseniorerne til Grenå for at spille 18 hullers Stableford på Grenå Golfklubs udmærkede bane.


Månedsafslutning: Vor fællesspisning og uddeling af præmier for månedens bedste hold, er efter bestyrelsens mening en succes. Idéen med dette var, at vi skulle lære hinanden bedre at kende under et hyggeligt samvær, det er lykkedes flot og tilfredsstillende, da der har været mellem 70 og 90 deltagere hver gang.

Det er så kedeligt at stå mandag morgen og ikke ha’ nogen at spille med, såfremt I af uforklarlige årsager ikke kan spille en enkelt mandag så afmeld på tlf. til dem i skulle havde spillet med så tidligt som muligt.

Start på hul 10: Der har igen i år været en del ventetid, ved start på hul 10, men i flg. DGU regler skal dem der starter på hul 1 lukkes igennem, det eneste vi kan gøre er enten at starte før kl.9:15 eller efter kl. 10:30.

Den 12. oktober startede Bente /Jens – Rita/Finn kl. 10:30 og spillede hele runden uden at skulle lukke igennem eller vente på et eneste hul.

Formanden bragte en tak til sine bestyrelseskolleger og takkede for godt samarbejde.

På bestyrelsens vegne, tak for i år og forhåbentlig på gensyn i 2010.

Regnskabet blev forelagt af Kai Schødt og godkendt. Vil du se regnskabet KLIK HER

Der var genvalg til bestyrelsen med stående akklamation.