Andeturnering og
generalforsamling

Til golfårets afslutning i Mandagsseniorerne bød formanden velkommen og udnævnte Eva Knudsen til årets golfer. Derefter blev afsunget fællessang med harmonikaledsagelse, hvorefter bordformændene kom i omdrejninger og til hver deres bord serverede flæskesteg med rødkål, kartofler og brun sovs og til dessert æblekage samt kaffe. De mange som vandt ænder ved dagens turnering blev råbt op og fik deres diplom, hvorefter et gruppebillede blev taget. Også halvårsvinderne blev fotograferet og resultaterne kan ses nederst til venstre på denne side.

Geert blev valgt til dirigent til årets generalforsamling, hvorefter formanden fik ordet til beretningen 2011.

Mandagsseniorernes syvende år har, efter at de ny huller er blevet mulige at spille, været en fornøjelse og efter bestyrelsens mening er vi en meget vellykket klub med godt socialt samvær. Golf: I år har vi i Mandagsseniorerne været 132 spiller mod 124 sidste år. Vi har spillet 10 matcher i foråret og 12 matcher i efteråret på vor egen bane, med et meget flot fremmøde.

Hertil kommer, at vi i

Mariager: Den 23. maj, var 81 Mandagsseniorer, der spillede en vellykket Stableford match i Mariager Fjord Golfklub. Sparkrone: Den 28. juni afsluttede 93 Mandagsseniorer for fjerde år foråret med Spar Kronematch med meget flotte præmier sponsoreret af Sparekassen Kronjylland. Sommertur: Den 8-9 og 10. august var vi 61 som deltog i Mandagsseniorernes tur til Hvalpsund, hvor vi var indlogeret på Hvalpsund Færgekro. Om aftenen var der fællesspisning, og hyggeligt samvær. Tirsdag den 9. august spillede vi 18 hullers Stableford på Hvalpsund Golfklubs interessante golfbane. Onsdag den 10. august spillede vi ligeledes 18 hullers Stableford på Hjarbæk Fjord Golfklub.

Sponsorer: Sommerturens præmier var sponsoreret af: Kurt - Restaurant Ingolfen - Nordea og Golf Shoppen. Torsdagsseniorerne: Af uforståelige grunde var vi under 100 deltagere til vor årlige venskabsmatch mod Torsdagsseniorerne, som vi vandt stort. Hobro: Mandag den 5. september drog 74 Mandagsseniorer til Hobro Golfklub for at spille 18 hullers Stableford.

Eva Knudsen blev valgt til årets golfer i Mandagsseniorerne af bestyrelsen, fordi hun er en aktiv golfer, altid veloplagt og positiv i klubsammenhæng. Kritisk (brok-brok), men på den gode måde. Vi synes du er årets golfer.
Resultatet af halvårsscoren
ARKIV 2011